top of page

Elitcar Rental; Ekonomik Fiyatlar ve Kaliteli Hizmet


Antalya Rent A Car

Elitcar Rental aracılığı ile otomobil kiralarken isterseniz telefon ile isterseniz de online sistem ile firmaya erişim sağlayabilirsiniz. Özellikle son yapılan değişimler ve güncellemeler ile beraber firmanın online sistemi son derece sorunsuz ve hızlı bir biçimde işlem verebilmektedir. Arabayı teslim alma tarihini ve firmaya iade etme tarihini saat aralığına kadar online şekilde belirleyebilirsiniz. Daha sonrasında sistem size seçebileceğiniz araçları sağlayacaktır.

Hangi aracı seçerseniz seçin elde edeceğiniz modelin oldukça güvenilir ve bakımlarının da tam manası ile yapılmış olduğundan emin olabilirsiniz. Bakımların yanı sıra ayrıca kiralamaya çıkarılan araçların her biri %100 kaskolu bir şekilde kişilere sağlanmaktadır.

Müşterilerin yapmış oldukları tercihlere bakıldığı zaman en çok havalimanları ve otogarlar teslim yeri olarak seçildiği görülmektedir. Siz de aracınızın havalimanına gelmesini istemez misiniz? Örneğin Atatürk havalimanı oto kiralama seçeneğini teslim noktası olarak belirlerseniz uçaktan iner inmez otomobiliniz kullanıma hazır olacaktır. https://elitcarrental.com/ adresinden bu işlemlerin her birini ortaya koyabilir ve sorunsuz bir şekilde araba kiralama işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Online sistem ile alakalı bir sorun yaşarsanız 0 850 333 35 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Bulunduğunuz Yere Aracınızın Gelmesini İster Misiniz?

Atatürk havalimanı oto kiralama merkezi olarak belirlenebilecek alanlardan sadece bir tanesidir. Dilediğiniz herhangi bir mekana da arabanız teslim edilebilir. Tabi ki bunun için uyum sağlanması gereken bazı kurallar ve şartlar bulunmaktadır. Elitcar Rental’in kişilere sunmuş olduğu kurallardan bazıları şu biçimde sıralanmaktadır;

  • Bir araç kiralamak için belirlenmiş olan minimum süre bir gündür. 24 saatten az bir zaman dilimi için araba kiralamanıza firma tarafından izin verilmemektedir.

  • Kiralamış olduğunuz arabayı firmaya teslim edeceğiniz zaman diliminde bir değişim söz konusu olursa bunu direkt olarak yetkililere bildirmelisiniz.

  • Gecikme söz konusu olur ve siz bu gecikmeyi 2 saatten uzun bir süre site yetkililerine bildirmezseniz gecikme ücreti alınacağının da farkında olmalısınız.

  • Araçların size teslim edildiğinde boş depo ile verileceğinin de farkında olmalısınız. Kiralama süreci içerisinde olası yakıt masrafları kiralayan kişi tarafından karşılanmaktadır.

  • Kiralama kontratının yapıldığı kişi aracı kullanırken meydana gelen bütün kazaların masrafları kasko tarafından karşılanır. Fakat kira kontratında belirtilmeyen bir kişinin aracı kullanması durumunda kaskonun geçersiz kalacağı da koşullar kapsamında belirtilmiştir.

İnternet Üzerinden Kolayca Araç Kiralayın

Atatürk havalimanı oto kiralama sistemini online olarak kullanmaya başladığınız zaman araç modellerine erişim sağlamaktan başlayarak bütün modelleri kapsayan kurallara da tek bir tık ile erişim sağlayabilirsiniz. Her aracın vites özelliklerinden tutun motor gücüne kadar bütün detaylar online sistem üzerinden size sunulmaktadır.

Hatta aracın görüntüsüne bile hemen ana sayfanın sağ kısmında erişmeniz mümkündür. Lüks, orta sınıf ya da ekonomik sınıfa dahil olan araçlara erişmekte zorluk çekmeyeceksiniz. Bütün sınıflarda araçlar müşterilerin hizmetine sunulmuştur. Her bütçeye hitap eden bir araç filosu ortaya çıkarılmaya çalışılmaktadır. Elitcar Rental sistemi hakkında telefon üzerinden bilgi almak isterseniz 444 43 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Featured Review
Tag Cloud
Henüz etiket yok.
bottom of page